Samsung telefoon of tablet werkt niet

Gebruikers van Samsung apparaten kunnen problemen ervaren met onze website. Dit kom omdat Samsung apparaten ingesteld zijn om de Samsung browser te gebruiken. De Samsung browser ondersteund onze website niet.
Je kan het beste de Google Chrome browser gebruiken Chrome en als standaard browser instellen op je telefoon of tablet. Dan opent hij de volgende keer als je op een link klikt in de mail of iets dergelijks de juiste browser.

De stappen om Google Chrome als standaard browser in te stellen zijn:

1. Ga op uw Android-apparaat naar Google Instellingen op een van deze plaatsen (afhankelijk van uw apparaat):
    • Open de app Instellingen van uw apparaat. Scrol omlaag en selecteer Google.
    • Open een afzonderlijke app met de naam Google Instellingen Google Instellingen.
  2. Tik op Apps.
  3. Open uw standaard-apps:
    • Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen. Tik onder Standaard op Browser-app.
    • Tik op Geavanceerd en vervolgens Standaardapps en vervolgens Browser-app.
  4. Tik op Chrome Chrome.