Hoe log ik in?

Tablet/mobiele telefoon 📲

1. Ga naar Horrify.nl, klik op  en kies voor de optie ‘Aanmelden. Deze optie vind je helemaal links bovenin de pagina.

2. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kan invullen. Als je dit hebt gedaan klik je op ‘Aanmelden
Je kan ook je aanmelden met Facebook.

PC 💻

1. Ga naar Horrify.nl en kies voor de optie ‘Aanmelden’. Deze optie vind je helemaal rechts bovenin de pagina.

2. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kan invullen. Als je dit hebt gedaan klik je op ‘Aanmelden
Je kan ook je aanmelden met Facebook.