Hoe verwijder ik mijn account?

Tablet/mobiele telefoon📲

1. Je gegevens kun je wijzigen op de pagina met je Persoonlijke gegevens. Klik linksboven op de button
2. Kies voor de optie 'Profiel'

3. Je kunt nu bij je 'Persoonlijke gegevens'  klikken op 'Wijzigen'.
4. Kies voor de optie 'Verwijder account' en bevestig met 'Account Verwijderen'.

PC 💻
1. Je gegevens kun je wijzigen op de pagina met je Persoonlijke gegevens. Klik rechtsboven op de button ,
2. Linksboven staan je 'Persoonlijke gegevens'. Je kunt nu klikken op 'Wijzigen'.
3. Kies voor de optie 'Verwijder account' en bevestig met 'Account Verwijderen'.