Waar vind ik mijn account?

Tablet/mobiele telefoon 📲

Je kunt je accountgegevens inzien door links bovenin op de button  te klikken en te kiezen voor 'Profiel'. Hier kun je jouw Persoonlijke gegevens, Wachtwoord wijzigen, Facturen beheren en abonnement wijzigen.

PC 💻

Je kunt je accountgegevens inzien door rechts bovenin op de button  te klikken en te kiezen voor 'Profiel'. Hier kun je jouw Persoonlijke gegevens, Wachtwoord wijzigen, Facturen beheren en abonnement wijzigen.