Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Tablet/mobiele telefoonšŸ“²

1. Je gegevens kun je wijzigen op de pagina met je Persoonlijke gegevens. Klik linksboven op de button
2. Kies voor de optie 'Profiel'

3. Je kunt nu bij je 'Persoonlijke gegevens'  klikken op 'Wijzigen' om je voor- en achternaam te veranderen.

4. Scroll verder naar beneden. Je kunt bij 'Wachtwoord' klikken op 'Wijzigen' om je wachtwoord te veranderen.

PC šŸ’»

1. Je gegevens kun je wijzigen op de pagina met je Persoonlijke gegevens. Klik rechtsboven op de button profiel ,

2.  Linksboven staan je 'Persoonlijke gegevens'. Je kunt nu klikken op 'Wijzigen' om je voor- en achternaam te veranderen.
3. Je kunt bij 'Wachtwoord' klikken op 'Wijzigen' om je wachtwoord te veranderen.
4. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Het is niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen. Is je e-mailadres verkeerd ingevuld? Neem dan contact op met de klantenservice via de rode button met een envelopje, rechtsonder op de supportpagina.