Wat houdt de gratis proefperiode in?

Ben je nieuw op Horrify, dan kun je 14 dagen lang gratis griezelen en genieten van Horrify. Als nieuwe gebruiker kun je via de knop ‘registreren’ een Horrify account aanmaken. Als je gebruik wilt maken van de gratis proefperiode, dan moeten we wel 2 eurocent afschrijven. Door deze verificatietransactie van 0,02 eurocent uit te voeren wordt je bankrekeningnummer of creditcard doorgegeven aan Horrify. Je geeft Horrify dan toestemming om na je gratis proefperiode het maandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse bedrag af te schrijven. Door op "Lidmaatschap starten" te klikken, stem je in met onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring, en verklaar je dat je ouder bent dan 18. Je stemt ermee in dat je lidmaatschap direct ingaat en dat je geen terugbetaling ontvangt wanneer je het contract opzegt. Dit is niet van invloed op je gratis proefperiode, en je kunt nog altijd op elk gewenst moment opzeggen. Een betaald abonnement zal pas ingaan na 14 dagen, zeg je voor dit moment op dan wordt aan het einde van je gratis proefperiode niks van je rekening afgeschreven.