Wat houdt de gratis proefperiode in?

Ben je nieuw op Horrify, dan kun je 14 dagen gratis genieten van Horrify. We vragen je om een verificatiebetaling van 0,02 eurocent om jou proefperiode te starten. Na de proefperiode van 14 dagen wordt Horrify automatisch verlengd tot wederopzegging. Je zit nergens aan vast, want je kunt op elk moment opzeggen. Als je binnen jouw proefperiode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht.
 


Heb je nog geen account? Je kan via de knop ‘registreren’ een Horrify account aanmaken. 

 


Waarom moet ik €0,02 betalen als ik mijn proefperiode wil starten?

Wanneer je een eerste verificatietransactie van €0,02 via iDEAL of creditcard  uitvoert, zal je bankrekeningnummer of creditcardnummer worden doorgegeven aan Horrify. Het betalen van € 0,02 tijdens het aanmeldproces bij ons is nodig om via iDEAL het lidmaatschap op naam van de juiste persoon te kunnen afsluiten (verificatie van de identiteit) en om fraude bij nieuwe aansluitingen zoveel mogelijk te beperken. Je geeft Horrify daarnaast toestemming om na je gratis proefperiode van 14 dagen maandelijks €6,95 af te schrijven van je bankrekening of creditcard. Uiteraard verschilt dit bedrag en termijn per abonnementssoort die gekozen wordt. 

Horrify is op ieder moment opzegbaar, je zit dus nergens aan vast. Wanneer je tijdens je proefperiode opzegt zal er geen kosten in rekening gebracht worden. 

Heb je nog geen Horrify abonnement? Start dan nu direct jouw proefperiode.