Ik wil iets wijzigen in mijn abonnement

Opzeggen:
Wil je je abonnement stopzetten/opzeggen? Ga naar je profiel . Je profiel vind je rechts bovenin. Klik op ‘Wijzigen’ bij ‘Abonnement’. Je kunt dan je abonnement stopzetten. Lees meer uitleg

Gegevens wijzigen:
Je gegevens kun je wijzigen op je profiel  . Je profiel vind je rechts bovenin. Klik op ‘Wijzigen’ bij ‘Persoonlijke gegevens'. Je kan nu je voor- en achternaam aanpassen. Lees meer uitleg

Wachtwoord vergeten
Je kunt je wachtwoord wijzigen bij je profiel  . Je profiel vind je rechts bovenin. Ben je jouw wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuwe aan door in het inlogscherm te klikken op het linkje ‘Wachtwoord vergeten’. Lees meer uitleg

Wijzigen email adres

Helaas kan jij als gebruiker dit op het moment nog niet wijzigen. Echter wanneer je contact opneemt met de klantenservice dan kunnen wij dat wel wijzigen.

Wijzigen bankrekening
Helaas kan dit niet gewijzigd worden bij een lopend abonnement. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice.