Ik wil iets wijzigen in mijn abonnement

Opzeggen:
Wil je je abonnement stopzetten/opzeggen? Ga naar je profiel . Je profiel vind je rechts bovenin. Klik op ‘Wijzigen’ bij ‘Abonnement’. Je kunt dan je abonnement stopzetten. Lees meer uitleg

Gegevens wijzigen:

Je gegevens kun je wijzigen op je profiel  . Je profiel vind je rechts bovenin. Klik op ‘Wijzigen’ bij ‘Persoonlijke gegevens'. Je kan nu je voor- en achternaam aanpassen. Lees meer uitleg

Wachtwoord vergeten

Je kunt je wachtwoord wijzigen bij je profiel  . Je profiel vind je rechts bovenin. Ben je jouw wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuwe aan door in het inlogscherm te klikken op het linkje ‘Wachtwoord vergeten’. Lees meer uitleg