Lees over Horrify

Wat houdt de gratis proefperiode in?

Ben je nieuw op Horrify, dan kun je 14 dagen gratis genieten van Horrify. We vragen je om een verificatiebetaling van 0,02 eurocent om jou proefperiode te starten. Na de proefperiode van 14 dagen wordt Horrify automatisch verlengd tot wederopzegging. Je zit nergens aan vast, want je kunt op elk moment opzeggen. Als je binnen jouw proefperiode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. ------------------------- Heb je nog geen account? Je kan via de knop ‘registreren (https://horrify....

Wat is Horrify?

Wat is Horrify? Horrify is de engste streamingdienst van Nederland. Vol bloedstollende en angstaanjagende films, series en alles wat met horror te maken heeft. Stream onbeperkt horror, gore and more, altijd en overal, op alle apparaten. Bekijk hier onze video: ´Hoe start ik een film´ (https://horrify.nl/video/1-0-hoe-start-ik-een-film)

Hoe snel geeft Horrify antwoord op mijn vraag?

Hoe snel geeft Horrify antwoord op mijn vraag? Onze klantenservice staat voor je klaar van maandag t/m zaterdag. We proberen je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Is er een minimum leeftijd voor gebruikers?

Is er een minimum leeftijd voor gebruikers? Gezien de angstaanjagende aard van onze films, raden wij Horrify af voor jongeren onder de 16 jaar.

Ik heb een vraag voor Horrify?

Ik heb een vraag voor Horrify? Heb je een vraag waarvan je het antwoord niet kunt vinden? Stel je vraag via het contactformulier (https://support.horrify.nl/submit_ticket). Klik op de rode button met het envelopje rechtsonder op de pagina. Je kan ook contact met ons opnemen via de privéchat van Facebook (https://www.facebook.com/Horrify-270323853598306/) of ons een e-mail sturen naar info@horrify.nl (mailto:info@horrify.nl) Onze klantenservice staat voor je klaar van maandag t/m zaterdag. We p...