Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Tablet/smartphone 📲

1. Als jij je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuwe aanvragen via het inlogscherm. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’
2. Vul je e-mailadres in en klik op 'Stuur wachtwoord'. Je ontvangt een mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is met daarin de vervolgstappen.

PC 💻

1. Als jij je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuwe aanvragen via het inlogscherm. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’
2. Vul je e-mailadres in en klik op 'Stuur wachtwoord'. Je ontvangt een mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is met daarin de vervolgstappen.

Geen e-mail ontvangen

Heb je geen e-mail ontvangen? Misschien is de mail terechtgekomen in jouw spam box. Is dat zo? Geef aan dat de e-mail geen spam is en/of voeg het e-mailadres (noreply@horrify.nl) toe aan je adressenlijst.