Hoe stop ik mijn abonnement?

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor het tijdig stopzetten van je abonnement. Om je abonnement stop te zetten dien je de onderstaande stappen te volgen. Let op! Je kan je abonnement niet via de app stopzetten.

Tablet/smartphone 📲

Stap 1: Je logt in op je account door linksboven (dit kan per apparaat verschillen) op  te klikken, mocht je aangemeld zijn dan kun je door naar stap twee.

Stap 2: Je klikt linksboven op 'Profiel', daarna zie je aan de rechterkant je 'Abonnement' gegevens.

Stap 3: Scrollen naar beneden. Op je account pagina klik je rechts op 'Wijzigen'.

Stap 4: Klik nu op 'Abonnement opzeggen'.

Stap 5: Klik op 'Ja ik weet het zeker'.

Stap 6: Je bent nu succesvol afgemeld op Horrify.

PC 💻

Stap 1: Je logt in op je account door rechtsboven op aanmelden te klikken, mocht je aangemeld zijn dan kun je door naar stap twee.

Stap 2: Je klikt rechtsboven op 'Profiel', daarna zie je aan de rechterkant je 'Abonnement' gegevens.

Stap 3: Op je account pagina klik je rechts van Horrify op 'Wijzigen'.

Stap 4: Klik nu op 'Abonnement opzeggen'.

Stap 5: Klik op 'Ja ik weet het zeker'.

Stap 6: Je bent nu succesvol afgemeld op Horrify.