Elke buitenlandse film of serie is ondertiteld. Dat werkt als volgt:

Tablet/smartphone 📲

1. Start eerst de video.
  2. Klik onderin je videoscherm op de knop ‘’ om ondertiteling te selecteren. Er ontvouwt dan een menu.
  3. In het menu kun je kiezen uit de opties ‘Off’ (geen ondertiteling), NL (Nederlandstalige ondertiteling)

PC 💻

1. Start eerst de video.
  2. Klik onderin je videoscherm op de knop ‘’ om ondertiteling te selecteren. Er ontvouwt dan een menu.
  3. In het menu kun je kiezen uit de opties ‘Off’ (geen ondertiteling), NL (Nederlandstalige ondertiteling)

Bekijk ook onze video: 'Hoe werkt ondertiteling?´ met geluid!